Welkom

wie
Burger Schilderwerken is een eenmanszaak, opgericht op 1 april 2003 door mij, Gijs Burger. Hiervoor heb ik in diverse hoedanigheden als schilder gewerkt. In 2003 besloot ik voor mijzelf te beginnen en als zzp-er (zelfstandig zonder personeel) verder te gaan. 

wat
Burger schilderwerken is een schildersbedrijf voor particulieren en bedrijven. Tevens ben ik door BVs in te huren als schilder. Ook VVEs kunnen bij mij terecht voor een vrijblijvende offerte.
Bij Burger Schilderwerken kunt u terecht voor alle voorkomende binnen- en buiten- schilderwerkzaamheden, zoals kozijnen, deuren, ramen en trappen.
Ook voor witwerk van plafonds en wandafwerking bent u hier aan het juiste adres.
Burger schilderwerk verricht nieuwbouw-, onderhoud- en renovatie schilderwerk.

afspraken
Communicatie staat bij mij in een hoog vaandel. Ik vind het belangrijk dat wederzijdse afspraken goed worden nageleefd. Ik zal er dan ook alles aan doen om de werkzaamheden in overleg met de klant zo flexibel en prettig mogelijk te laten verlopen.

persoonlijk
Voor een vrijblijvende offerte kunt u contact met mij op nemen. Ik kom altijd persoonlijk het werk op nemen. Bel of mail mij, klik op de desbetreffende kopjes hier links voor meer informatie.