diensten

De volgende werkzaamheden worden door Burger schilderwerken verricht:

Buiten 
* Buitenmuren
* Ramen, deuren en kozijnen
* Dakkapellen
* Milieuvriendelijk onderhoud: hoog schoonmaakwerk, glasbewassing en trespa reinigen,
* Alle voorkomende lak- en verniswerken.
* Alle voorkomende buiten-schilderwerkzaamheden aan huizen, panden en objecten.

 Binnen
* Sauswerk aan wanden en plafonds
* Schilderwerk, lakwerk aan ramen, deuren en kozijnen.
* Spuitwerk
* (scan) behangwerk
* (Kleine) reparaties aan stucwerk.
* Meubelstukken.
* Vloeren. 

Alle schilderwerk wordt door mij verricht. Bij grotere klussen en projecten werk echter ook met andere, door mij ingehuurde, zzp-ers. Deze schilders zijn allemaal echte vaklieden waar ik een jarenlang samenwerkingsverband mee heb opgebouwd, zodat er te alle tijde kwalitatief hoogstaand schilderwerk door ons afgeleverd en gegarandeerd kan worden.
Voor B.V.'s kan ik een verklaring van arbeidsrelatie overleggen en ben dan ook VCA gecertificeerd, waardoor ik goed in te zetten ben op grote (nieuw)bouwprojecten.

verkoopklaar maken
Heeft u uw huis te koop en u wilt het er fris en verkoopklaar bij laten staan? Dan bent u ook in deze bij mij aan het juiste adres. Indien u niet een totale schilderbeurt wenst, dan kan ik in overleg ook uw schilderwerk “oppimpen” zogezegd. Ik kijk dan het werk na op onregelmatigheden als houtrot, en kan door minimale aanpassingen uw huis er optimaal fris uit laten zien. Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.

tip
Om uw schilderwerk zo lang mogelijk in een goede staat te houden is het belangrijk dat het verfwerk op regelmatige basis schoon wordt gehouden. Ik gebruik voor binnen dan ook, indien mogelijk afneembare muurverf. Lakwerk kunt u, zowel binnen als buiten zelf afnemen met een ontvettend schoonmaakmiddel. Mocht u willen, dan kan ik eventueel hoog buitenschilderwerk als dakkapellen en kozijnen op hoogtes voor u schoonhouden, tegen een alleszins redelijke vergoeding.