burger schilderwerk

vakmanschap
Over schilderen wordt door velen makkelijk gedacht. Even wat schuren en dan lakken, en het ziet er weer als nieuw uit. Om goed schilderwerk af te leveren is er echter meer nodig; een gedegen vakkennis en zorgvuldigheid, maar ook enthousiasme en plezier in het werk zijn belangrijk om een object er gelikt uit te laten zien.

duurzaamheid
Belangrijk is dat het schilderwerk er niet alleen direct na het afschilderen goed uit ziet, maar, dat het er ook na een aantal jaren er nog goed bij staat. De verschillende weersinvloeden als regen, zon en wind, maar ook grote temperatuurverschillen hebben hun invloed op uw buitenschilderwerk. Een goede voorbereiding en een strakke afwerking zijn van belang om het werk jarenlang rendabel te maken voor deze invloeden en leidt zo tot behoud van het resultaat.
Ook probeer ik, ecologisch gezien, zo duurzaam als mogelijk (bij deze chemische producten) schilderwerk af te leveren en te waarborgen. Ik gebruik dan ook afbreekbaar schoonmaakmiddel i.p.v. ammonia, om een voorbeeld te noemen. 

kwaliteit
Burger Schilderwerken besteedt veel aandacht aan de basis. Het is belangrijk dat het te schilderen werk er voor het aflakken perfect bij staat, dus dat houdt in dat loszittende verflagen verwijderd dienen te worden, het hout vrij moet zijn van houtrot en goed gemodelleerd zijn om het werk er strak uit te laten zien.
Ook voor binnenwerk geldt dat een degelijke basis garant staat voor een nette afwerking. Netheid is een must bij Burger schilderwerken, want net werk is het beste visitekaartje voor de schilder.
Ik werk uitsluitend met hoogwaardige kwaliteit verfproducten uit het professionele segment.